Què és Immoreforma ?

Què és Immoreforma    https://www.immoreforma.cat/ca/cercador-de-professionals/

Immoreforma és el cercador d’empreses i professionals especialitzat en els sectors de la immobiliària i la reforma.

El client accedeix a les dades comercials dels negocis col·laboradors amb tres clics, sense registres ni intermediaris.

Si necessiteu localitzar un agent immobiliari, un instal·lador, un fuster, una empresa o un professional del sector, Immoreforma us posa a l’abast una eina des d’on, d’una manera àgil i senzilla, hi trobareu el que busqueu i us hi podreu posar en contacte immediatament.

Quants clients entren a la vostra pàgina web ?

Immodiari, Reformadiari i Immoreforma sempre es posicionen als primers llocs de Google i generen noves visites a la vostra pàgina web gràcies als enllaços entre les plataformes.

Immoreforma no genera feina per l’empresari, només ha de mantenir al dia la seva pròpia pàgina web, que és on es redirigeixen tots els contactes de Immoreforma.

El client localitza molt fàcilment la vostra pàgina web i la vostra ubicació al mapa des de qualsevol dels seus dispositius (ordinador, tauleta o telèfon mòbil), i pot filtrar la informació per nom, província, comarca o municipi. Fàcilment pot contactar amb el vostre negoci mitjançant correu electrònic o per telèfon des de la mateixa pàgina. No li cal registrar-se ni fer passos innecessaris per posar-se en contacte amb vosaltres.

Si ets consumidor i necessites un fuster  o una immobiliària, un instal·lador o qualsevol altra empresa relacionada amb l’àmbit de la immobiliària i les reformes, amb Immoreforma veuràs que és fàcil localitzar tot el que cerques.

 

Què és Immodiari           https://immodiari.cat/

Immodiari és un diari digital especialitzat en el sector immobiliari.

Immodiari inclou notícies del sector i contingut patrocinat pels nostres clients i col·laboradors.

Què és Reformadiari     https://reformadiari.cat/

Reformadiari és un diari digital especialitzat en el sector de les reformes.

Reformadiari inclou notícies del sector i contingut patrocinat pels nostres clients i col·laboradors.

 

Els dos diaris digitals recullen la millor informació de cada sector, tant per a professionals com per al públic en general.

El nostre objectiu és donar visibilitat a les empreses col·laboradores que són els autors dels articles de contingut patrocinat i d’opinió. Per nosaltres no hi ha cap empresa petita. Totes han de tenir el seu espai dins les nostres publicacions, així com també la tindran a través d’articles d’opinió, les veus de persones expertes en tota mena de matèries que afecten aquests sectors.

Oferim als lectors, empresaris i usuaris dels serveis Immobiliaris i els relacionats amb les reformes, la millor informació del sector, que actualment es troba molt dispersa. Volem que tinguin molt pes les notícies relatives als canvis legislatius que afecten aquests segments productius, i a l’evolució i a les tendències del mercat.

 

Podeu col·laborar i beneficiar-vos dels avantatges de Immodiari, Reformadiari i Immoreforma, amb un únic pagament anual molt reduït i sense contracte de permanència.